A Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma pályázatot hirdet az alábbi munkakörök betöltésére.

A felnőttoktatásra való jelentkezés határidejét 2018. augusztus 21-ig meghosszabbítottuk!

 

De ebben a „kompban” nem hallgat a sötétség-ellenkezőleg: komoly, vibráló, mozgalmas élet zajlik benn. Említett „komp” ugyanis egy iskolai könyvtár. Nevesül a pápai KÖZGÁZ „kulturvacka”.

A pápai KÖZGÁZ Öko-Csoportja fotópályázatot hirdetett, melynek nem titkolt célja volt, hogy a dolgos-szürke hétköznapok  fűben-fában rejtőző szépségeit leljék meg az arra fogékonyak, jó szeműek és naturista lelküek. Szép számmal érkeztek pályamunkák, igazolódni látszott a „zsűri nagy gondban van” szlogen. Jelen esetben a zsűri egy személyből állt, nevesül:  Horváth Géza fotóművész szakavatott szemei döntöttek a díjakról.

Bár az esős, borongós idő meghiúsította az udvari tanévzáró ünnepélyt, a leleményes, és mindenképp évet zárni akaró diákok, nevelőik két, iskolán belüli helyszínen búcsúztatták a 2017/18-as tanévet. Frappáns műsorral, méltó zenei és prózai öleléssel foglalták össze az év felejthetetlen élményeit az egybegyűltek. Berta Ildikó Katalin tagintézmény vezető ünnepi beszéde büszkeségről, örömről és kicsit féltő elengedésről szólt, mert hát mégis csak elengedik, kiengedik féltő-óvó karjaikból diákjaikat a tanárok.

Iskolánk 2011-ben nyerte el először az ÖKOISKOLA címet. Éppen ezért, a pápai KÖZGÁZ ezen a területen sem mondhatja el magáról, hogy csendes-dolgos hétköznapjai vannak, merthogy a dolgos még igaz lenne, azonban a csendes korántsem. Itt mindig történik valami: a diákok versenyeznek, a szakmai előadók mindennapos „vendégek”, a közös programok jó csapatépítő tréningként vigyáznak a közösség egészséges egységére.

Oldalak

 

Régi honlap