A pápai KÖZGÁZ-ban sok év szünet után idén indult útjára ismét a suliújság, melynek már az első megjelenéskor nagy sikere volt. Olvasottsága, keresettsége azóta is töretlen. A programgazdag alma máter mindig gondoskodik anyagról, a szemfüles tollforgatók pedig mindig megírják a legfontosabb eseményeket. Sokat dolgoznak, ügyesen publikálnak, mindig lehet rájuk számítani. Sokat köszönhet Nekik az iskola, merthogy Ők viszik méltán jó hírnevét.

Így búcsúztunk végzős kollégistáinktól. Az érettségihez, továbbtanuláshoz sok sikert kívánunk!

 

 

Az ügyvitel-informatika munkaközösség által szervezett regionális szövegszerkesztési versenyre 2018. április 18-án került sor iskolánkban a Tavaszi Pedagógiai Napok keretében. Bázisintézményként ez volt az első ilyen jellegű versenyünk.

A közelmúltban vettünk részt egy regionális idegen nyelvi versenyen, amely kétfordulós volt. Az első, írásbeli megmérettetést sikeresen vettük, így lehetőséget kaptunk, hogy egy szóbeli versengésen is bebizonyíthassuk nyelvi rátermettségünket. Ez utóbbinak a győri Deák Ferenc Szakközépiskola adott otthont, ahol is iskolánkat ötödmagammal képviseltem.

Az országszerte „Szakmák éjszakája”néven futó, több éves múltra visszatekintő rendezvényt idén is megrendezték a pápai KÖZGÁZ-ban, ahol is a nagy érdeklődésre való tekintettel több teremben, udvaron, folyosón, sportpályán válogathattak kedvükre az aludni nem tudó érdeklődők.  A Tóthné Orosz Krisztina tanárnő által felügyelt-és levezényelt sokhelyszínes program komoly előkészületek után jöhetett létre: megannyi telefon, egyeztetések, számolások-latolgatások és egyeztetések után állt össze a profi módon

Oldalak

 

Régi honlap