Itt a farsang, állt a bál

Az idei tanévben a 9. B osztály szervezte a farsangot az iskolánk diákjai és tanárai számára. Annak ellenére, hogy ez volt az első rendezvény az osztályunk számára szervezőként, kíváncsian vágtunk bele a feladatba. Sok-sok ötletünk volt az előkészítés során, amelyből jócskán kivette részét az osztályfőnökünk, Rasek Anita tanárnő is. Előzetes feladatként a különböző évfolyamoknak és a pedagógusoknak be kellett öltözniük a programra: hippiknek, csecsemőknek, idős embereknek, illetve horrorfilm szereplőknek. Nagy derültséget keltett, amikor a tanárainknak kitaláltuk azt, hogy legyen szuperhősök ezen a délutánon (is).

Izgatottan vártuk a február 6-át. A vetélkedő előtt számos feladat várt ránk: többek között a szükséges eszközök beszerzése, a tornaterem berendezése. Egymás között felosztottuk, hogy ki mit csinál, vállal majd a sikeres lebonyolítás érdekében, kijelöltük a zsűri tagjait is.

14.30 órakor sokan gyűltek össze a tornateremben nézőnek. Az évfolyamcsapatok látványos bevonulásával kezdődött a program. Ezután érdekesebbnél érdekesebb feladatokat kellett végrehajtaniuk a csapatoknak, amivel pontokat szerezhettek. Ez alakította ki a végső sorrendet. A legtöbb pontot a 10. évfolyam csapata érte el, így ők lettek az 1. helyezettek.

Külön köszönjük Magasy Gyula tanár úrnak a fényképeket és Barabás Attilának a hangosítást.

Úgy gondoljuk, tartalmas és jó hangulatú délutánt tölthettünk együtt. Abban az osztályunk egyetért, hogy szívesen veszünk részt máskor iskolai rendezvény szervezésében.

 

Baki Evelin,

Erdélyi Adrienn

Jónás Regina

 

 

Régi honlap