Kalandparkos kirándulás

Kalandparkos kirándulás

A kislődi Sobri Jóska Élménypark számtalan különböző játékkal várja a hozzájuk érkező és kikapcsolódni vágyó családokat, osztályokat, csoportokat. A GINOP pályázat keretein belül erre mi is lehetőséget kaptunk. Iskolánkból, a Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiumából 25-en indultunk 2019. május 18-án a kalandparkba. 

 


A leginkább kötél- és mászópályáiról híres bakonyi kalandpark területén egy gyönyörű tó áll a középpontban, ahol vízibicikliztünk, hófánkoztunk és különböző vizes akadályokon mentünk keresztül. A csodálatos zöldövezet mindenkit elragadott. Az erdei bobpálya volt a kedvencünk, amelyen többször is lecsúsztunk. Volt lehetőségünk még trambulinozni, falat mászni, lovagolni, íjászkodni és sok játékgépet kipróbálni. 
A bőséges és finom ebéd után mindenki a kötélpályákat próbálta ki, miután a „Sobri betyárok” bemutatták a pálya és a felszerelés helyes használatát. Mindenki jól vette a különböző nehézségű akadályokat, a bátrabbak a tó felett is átcsúsztak.
Diáktársaim közül már többen voltak családjukkal a kalandparkban, viszont nekik is ugyanolyan élményekkel teli kirándulás volt, mint akik még nem jártak itt, mivel ezek a játékok megunhatatlanok. 
A hazafelé vezető úton mindenki fáradtan, de boldogan beszélte élményeit, és azt, hogy az élményparkba visszatérő vendégek leszünk. 
Végzős diáktársaim nevében külön köszönetet szeretnék mondani Kovács Lajosné, Czobor Andrea és Somogyi Katalin kísérő tanárnőknek, hogy mi is csatlakozhattunk a kiránduló csapathoz úgy, hogy már érettségizők vagyunk.
Az egész csoport nevében köszönjük a felejthetetlen és élményekkel teli kirándulást a kísérő tanárnőinknek és az iskolánknak!

Colbers Michelle


Élménybeszámoló

2019. május 18-ára újabb izgalmasnak ígérkező programot szervezett iskolánk. Úti célunk a Sobri Jóska Élménypark volt. Reggel csodás napsütésben 9.15 órakor indultunk Pápáról, és 9.45-re értünk oda. A csoportkép készítése után megkaptuk a karszalagokat, és bátran nekivágtunk, hogy kipróbálhassuk a játékokat. A legtöbben talán a drótkötélpályát próbálták ki, de népszerű volt közöttünk a 3D karika, ejtőgép, a Nautic jet, hófánk pálya és még sok egyéb más. A nagyszerű programokat 12 órakor finom ebéd szakította félbe. Mosolyt csalt az arcunkra az is, amikor a kísérő pedagógusok is kipróbálták az izgalmas játékokat. Sokat beszélgettünk velük is, a diáktársakkal is. Öröm volt az is, ahogy egymást segítettük az akadályok legyőzésében, és drukkoltunk egymásnak, ahogy az egyéni játékokat egymás után kipróbáltuk. Az erőpróbáktól kissé kimerülve, de jókedvűen szálltunk fel a buszra 16 órakor. Kivétel nélkül úgy összegeztük a kirándulást, hogy feledhetetlen élménnyel gazdagodtunk. Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem ezen a programon.

Bata Kinga

 

Régi honlap