Szövegszerkető sikerek

A Dr. Kalotay Kálmán Bajnoki Gyorsíró-, Gépíró- és Szövegszerkesztő versenyen vettem részt két diáktársammal, Nagy Bianka és Borsos Samy 10. B osztályos tanulókkal. A versenyre november 9-én a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum Katona József Szakgimnáziumában került sor. A versenyfeladat egy digitális formában átadott, legfeljebb 150 korrektúrát tartalmazó szöveg korrektúrázása szövegszerkesztő program segítségével.

A versenyre az iskolai busszal mentünk, szombat reggel. Mindannyian nagyon izgatottak voltunk, hisz már alig vártuk ezt a napot. Szívélyes fogadtatásban volt részünk, mikor megérkeztünk a helyszínre.

Nagyon jól éreztük magunkat, a feladat sem volt túlságosan nehéz, sikeresen megoldottuk. Igyekeztünk a legjobbat kihozni magunkból, mind eredményesen szerepeltünk. Samy 2. helyezést ért el, Bianka és én pedig ötödikek lettünk. A verseny után pozitív élményekkel és tapasztalatokkal indulhattunk haza, megfogadva, hogy a tavaszi versenyen még ennél is jobban szereplünk. Megköszönjük az iskola támogatását, s felkészítő tanárunk, Tóth Judit tanárnő segítségét.

 

Komlósi Ramóna 11. B osztályos tanuló

 

Régi honlap