Természetes, hogy a KÖZGÁZ természetvédelmi napját, amit a festői szépségű Malom tóhoz terveztünk, a természet írta „felül”-és át. Az előző éjjeli zuhogó eső, felhőszakadás, mennydörgés sokaknak nem tetszett, kiváltképp az iskolanap szervezőinek. Fohászkodtak is sűrűn, de az égiek úgy döntöttek, kihívás elé állítják a közgázosokat. A rossz idő miatt, természetesen, nem lehetett az eredeti forgatókönyvet betartani, így a természetvédelmi előadások, bemutatók, játékok az alma máter falai közé kényszerültek.

Az oly sokszor emlegetett továbbtanulási bizonytalanság „előgyógykezelését” vállalta fel a pápai KÖZGÁZ, mikor is kitalálta és megszervezte diákjainak a pályaorientációs napot. Elsősorban az alma máter képzési profiljának megfelelő szakmák, hivatások, pályák bemutatására kértek fel széles körben elismert, szakavatott előadókat, akik nagy örömmel tettek eleget az iskola meghívásának.

A pápai KÖZGÁZ-ban sok év szünet után idén indult útjára ismét a suliújság, melynek már az első megjelenéskor nagy sikere volt. Olvasottsága, keresettsége azóta is töretlen. A programgazdag alma máter mindig gondoskodik anyagról, a szemfüles tollforgatók pedig mindig megírják a legfontosabb eseményeket. Sokat dolgoznak, ügyesen publikálnak, mindig lehet rájuk számítani. Sokat köszönhet Nekik az iskola, merthogy Ők viszik méltán jó hírnevét.

Így búcsúztunk végzős kollégistáinktól. Az érettségihez, továbbtanuláshoz sok sikert kívánunk!

 

 

Az ügyvitel-informatika munkaközösség által szervezett regionális szövegszerkesztési versenyre 2018. április 18-án került sor iskolánkban a Tavaszi Pedagógiai Napok keretében. Bázisintézményként ez volt az első ilyen jellegű versenyünk.

Oldalak

 

Régi honlap