Első nap

2019. augusztus 29-én reggel 9 órakor találkoztam az összes kilencedikessel az ebédlőben. Az első programunk az osztályfőnökkel, illetve az osztálytársakkal való ismerkedés volt.

Hosszú várakozás után végre eljött a leendő kilencedikes diákok által nagy izgalommal várt közgázos nyitótábor napja.

A tanévnyitó ünnepély hétfőn 8 órakor lesz, utána osztályfőnöki órákkal, illetve a tankönyvosztással folytatódik a nap. Minden 9. évfolyamos tanuló ingyen kapja a tankönyvét, a 10-12. évfolyamosok közül csak azok, akik a normatív támogatást igényelték. Ők hétfőre hozzák a szükséges igazolás másolatát is!

 

Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma                 

a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján

Nekünk ugyan hátra van még a tanévzáró értekezlet, de ezzel képpel kívánunk mindenkinek jó pihenést a nyárra!

A pápai KÖZGÁZ-ban sok érdeklődő levegő után kapkodott a tanév utolsó hetében. Mégpedig kétszer: először, mikor meglátták a hatalmas, legmodernebb technikát felvonultató egészségügyi állapot felmérő buszt, melyet az iskola a GINOP-6.2.2.-VEKOP-15-2016-0001 projekt keretében igényelt és kapott meg , másodjára pedig, mikor a több mint nyolcvan érdeklődő diák megtudta, kézhez kapta egészségi állapotának eredményét.

A GINOP projekt keretein belül 2019. június 5-én, szerdán a tanítási órák után "Droghelyzet van!" címmel egy nagyon érdekfeszítő, prevenciós témájú programnak lehettünk részesei, melynek Dr. Zacher Gábor főorvos, toxikológus, címzetes egyetemi docens volt az előadója. Már az előadás elején kiderült számunkra, hogy a főorvos úr egy nagyon közvetlen ember, aki a fiatalok nyelvén beszélt a különböző függőségekről és a mindennapi életből vett példákkal mutatta be azok veszélyeit.

Oldalak

 

Régi honlap